Helgen med det stora känslomässiga utbrottet

Nu ska jag sluta tänka negativt och bara tänka positivt! Jag är trött på att må dåligt av alla misstag jag gör som egentligen inte är så stora. Jag är trött på att gråta och bli nedstämd över situationer som är vanliga. Nej nu ska jag stå upp för mig själv och ska omfamna livets stora berg och dalbana! Jag ska må bra i första hand!


Trött

...


Aktiv

I idag har jag varit väldigt aktiv. Jag vaknade vid en halv nio och gjorde mig i ordning för att åka till kupolen. Vid en halv ett var jag klar med handlandet och åkte hem. Efter det gick jag runt sportfältet vilket blir ca 4km. Jag skippade stallet idag och ville istället bara fokusera på mig. Har börjat smått med lite skolarbete som jag måste göra under lovet också vilket jag är lite nöjd över att jag har gjort.


En bild på mig från idag. Inget smink eller någonting, stolt!! xD


Blandat.

Hej!

Idag har jag ridigt Cassie och varit hos farmor. Vi fick äta älgkött och potatisgratäng (MUMS!!!). Har även gått 4 km idag. Kände att jag var tvungen eftersom att påsken här, vilket betyder att mycket läsk och godis kommer att ätas. Färgade håret i tisdags också. Jag har nu blivigt en brunett! Längtat så efter det måste jag erkänna.

I morgon ska jag rida ut med Johanna så det blir att åka till stallet sent eftersom att jag tror hon skulle jobba förre.

Puss o Kram!

RSS 2.0