Vinnarna i KMDenise, Elin och Johanna som kom 3:a, 2:a och 1:a gjorde ett segervarv efte prisutdelningen!

KM

Bilder från KM dressyren

 
Dagens

Idag var det KM dressyr i Norr Amsberg. Jag var där och tog bilder samt vandrade fram och tillbaka mellan domarna och sekretariatet med varje deltagares protokoll. Jag visar bilderna senare!

Just nu ska jag titta på välkommen åter. Det är en serie med de flesta svenska kvinnliga komikerna som handlar om ett varuhus där man får hänga med i vad de anställda gör. En ganska rolig serie. Jag gillar inte alla komikerna som är med som t.ex. Petra Mede men jag älskar Annika Andersson.

Såhär ser min mat ut idag. Otroligt gött!!


sTORI TELLING!

Nu har jag beställt sTORI TELLING av Tori Spelling! Den kommer hela vägen från USA så det kommer tyvärr att ta en hel månad innan det kommer.. Inte kul, men bättre sent än aldrig!

Tori Spelling är faktiskt en stor inspirations källa för mig eftersom hon är sig själv och jobbar otroligt hårt för att hon och hennes familj ska må bra! Jag tycker att hon är en stor "fjortis" (vilket är lite negativt enligt mig) men det tänker jag inte på så mycket längre.Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Älskar Rihanna och jag har lyssnat på den här låten nästan hela dagen! Älskar bitarna där rihanna sjunger (eminem kan man leva med..)


Min händelserika dag.. (not)

Som sagt är jag sjuk idag och det är hur drygt som helst men jag får hoppas att jag blir magiskt frisk under natten!

Har otroligt nog flyttat mig upp till min säng och gjort det någorlunda mysigt. Några ljus, musik och lite surfande på internet har gjort dagen mindre outhärdlig!

Sjuk

Idag kommer det inte att hända någonting..  Jag har blivigt sjuk och kommer förmodligen att ligga i soffan framför tv:n hela dagen.

I morgon är det KM i dressyr och jag ska såklart vara där MEN då måste jag bli frisk först så håll tummarna för mig för att jag ska bli frisk!


Hejarklacken!!

Haha, jag va tvungen xD


Martin Stenmarck

Ibland kan en låt säga precis allt man menar...


JAG HAR TRÅKIGT!!

Jag har tråkigt... så därför har jag tagit några bilder och redigerat dem.

Senare..

Det blev inget med hästarna idag. Jag får ta det imorgon istället.
Nu ska jag titta på gossip girl säsong 3!


Mycket som ska göras!

Jag har otroligt mycket att göra just nu och det jobbiga är att jag inte orkar ta tag i mig själv och göra dem.  Idag har jag ändå hunnit med att rätta klassens matteprov. Det var enormt många prov och jag blev väldigt snurrig i huvudet av att se tal efter tal om och om igen. Jag är även snart klar med frågesporten jag har planerat år klassen. Har andra saker att göra också som inte har med klassen och göra men det får vänta.

Nu ska jag ta mig ännu en paus från ”allt mitt slit” och åka till stallet och ta några bilder på hästarna. För jag tror nog att jag har bestämt mig för vad jag ska göra men fodervärdandet..


Praktik dag 4

På praktiken går det relativt bra. Allt rullar på i sin ordning men jag är inte överdrivet glad när jag ska dit. När jag kom hem från Forssaängskolan landade jag i soffan på en gång och somnade lika snabbt. Efter det var jag ute på en liten promenad och nu sitter jag här.

Om två timmar ska Mina komma hit och vi ska tillsammans åka och träna. Det ska bli roligt men jag måste bli av med min huvudvärk först!! Dricker vatten i mängder för att det ska gå över.

Önska mig lycka till!


God mat!

Idag fick jag en av mina nya favoriträtter utav mamma. Räkor med bambuskott, nudlar, kastanjer och morötter dränkta i sweet chili sås. Mmmh smaskens! Det kan bli väldigt spicy men då kan man bara ha gräddfil på sidan av tallriken och doppa maten i den. Då blir det ännu godare.

Nu ska jag försöka att sova.. ska upp tidigt i morgon!

God natt!


Praktik dag 2

Idag har jag lite ont i halsen och jag är också väldigt trött, och det är bara dag två.. Idag ska inte Kerstin vara i skolan utan jag får istället vara med klassen tillsammans med Inger. Jag ska förmodligen vara på fritids på eftermiddagen så jag får ihop mina timmar. Det ska bli roligt för det är alltid (tycker jag) roligare att leka med barn än att lära barn. Så jag kommer då säkert hem ganska sent.


Dubbelmoral

Jag har ont i huvudet och det ringer lite smått i öronen.. Mmh, undra varför.. (hehe) Barnen är så högljuda och bråkar om minsta lilla sak. Det får mig att vilja säga till dem att de borde ta vara på den tiden då de kan bråka om småsaker för när man kommer upp i min ålder (för jag är så gammal och vis)har man definitivt inte tid med att bråka om vems sudd som är sitt. Jag kände mig väldigt gammal när jag stod där i klassrummet. Jag fick berätta om hur det var på Forssaängskolan på ”min tid” och jag blev ställd inför en lärare som ställde frågor till mig samtidigt som eleverna lyssnade. En fråga var ”har inte du Emmy känt att du är glad över allt du lärde dig på forssaängskolan undet de åren du gick här”. För det första är den frågan väldigt ledande, jag menar vad i helv*te ska jag svara till det. Jag kunde ju inte säga som jag verkligen tyckte. Att hälften av det jag lärde mig på forssaäng kommer jag aldrig att ha användning för. Utan istället citerade jag vad jag själv hade hört en annan ungdom sagt i samma situation då jag gick i mellanstadiet. ”Ja, jag är väldigt glad över att jag tog mig tiden att lära mig grunderna för det ni lär er nu kommer ni ha användning av i resten av era liv.

Samtidigt som jag kände mig väldigt vuxen i och med det jag nyss hade sagt så kände jag också att, jaha nu är jag en av dem.. en av dessa tråkiga vuxna människor som säger till barn hur viktigt det är att gå i skolan när jag själv avskyr det.. Hehe jojo så kan det gå..

Nu har jag försökt formulerat de som hände på ett bra sätt i snart 30 min och jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag åka och träna med Mina, hejdå!


Praktik

God morgon alla människor!

Idag ska jag börja min praktik på Forssaängskolan. Är lite nervös eftersom jag inte vet någonting. Jag vet inte när jag ska vara där, jag vet inte om jag får äta där, jag vet inte om jag ska ha med mig något speciellt. Men då är det nog ganska naturligt att vara lite nervös eftersom man inte vet vart man ska ta vägen.

Tog längre tid att göra i ordning sig idag än vad det normalt brukar göra (nervositeten!!). Men detta blev slutresultatet i alla fall. Jag siktar mot en liten vuxen look så jag inte ser ut och vara en elev (för det skulle vara väldigt jobbigt)..JAG KAN! om jag måste...

Shoho! Jag har städat!

Utan att säga för mycket så var jag rent av tvungen att städa mitt rum idag. Det uppenbarade sig när jag tappade min ring under sängen och var tvungen att hämta en lång pinne för att få ut den. Det var inte bara ringen som följde med… utan en stor dammråtta tog gratis skjuts fram till dagsljuset. Inte en trevlig syn så då åkte dammsugaren och dammvippan fram. Ungefär 90 min senare var rummet rent och snyggt.


I'm back!

Det känns konstigt att skriva igen.  Det var ett bra tag sedan men det känns som det var igår jag skrev att det var sommarlov.  Mycket har hänt sen sist. Sommaren var härlig med en massa äventyr men såklart var sommaren tvungen att ta slut och nu har jag varit tillbaka i skolbänken i ca 10 veckor.  

Det är relativt kul att vara i skolan men jag har kämpat med att inte plugga för mycket.  Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit i skolan under dessa 10 veckor p.g.a. stressen och pressen. Jag jobbar fortfarande på mitt problem men nu går det bättre (kanske för att vi inte har så mycket att göra nu). Från och med i morgon går jag ut på praktik i en mellanstadieklass på Forssaängskolan. Jag ska få gå runt med min gamla lärare Kerstin som enligt vårt telefonsamtal är väldigt glad över att jag ska komma dit.

Jag har börjat träna på gym nu! Har gjort det i lite drygt 3 månader och det går otroligt bra. Jag tycker att det är otroligt skönt och kul att komma dit och verkligen känna hur mycket starkare man blir. Jag har börjat på gym för att jag vill bli mer hälsosam. Jag äter också annorlunda nu, jag dricker ingen läsk, jag äter inte godis och jag försöker att hålla mig borta från allt för mycket kolhydrater. Som reslutat av dessa 3 månader av sunt förnuft har jag gått ner 6kg! Jag är otroligt glad över detta men jag har fortfarande en liten bit kvar.

Nu är jag tillbaka i alla fall och jag kommer fortsätta att skriva om allt mellan himmel och jord, självklart på mitt lilla ostrukturerade sätt!


RSS 2.0