Övernattning i stallet 1

Har varit uppe i ungefär en timme nu och ska snart åka iväg till ica maxi och sedan vidare till stallet. Jag hoppas jag har med mig allt jag behöver nu till övernattningen men om inte går nog inte världen under.

Bye!


Fredag

Idag har det hänt en del. Har bakat muffins till övernattningen och sen var jag i stallet väldigt länge. Gjorde bland annat rent Cassies bakdel (SOM BEHÖVDES!!!) och bara pysslade om henne. Självklart snackade vi i stallet en hel del om planerna inför övernattningen också vilket fick tiden att rinna iväg. Efter att min snälla pappa skjutsat hem mig har jag packat, tittat på ”På spåret” och ätit god mat lagat av mamma. Riktigt gott! Det blev fläskytterfilé med potatis och rödvinsås. Mums.

Nu ska jag titta på "Tangled" för andra gången. Tyckte den var väldigt rolig och givetvis kom minnen om när man var lite och tittade på äldre disneyfilmer som också innefattade prinsessor. 

Har ni inte sett "Trangled" så gör det! Den passar alla åldrar!
sjuk, svag MEN FULL AV FÖRVÄNTAN!

De senaste dagarna har jag blivit mer sjuk och har därför lagt ner all ork jag har till att bara försöka bli frisk igen. Jag vill ju helst vara frisk och kry till övernattningen i stallet som vi fodervärdar i stallet håller för eleverna nu på lördag till söndag. Johanna skickade planeringen via mail idag till oss andra och nu har jag skrivit ut den så vi vet exakt vad vi ska göra under dagarna. Vem som ska göra vad, vilken tid och hur. Allt vi ska göra satt vi och planerade i förgår i stallet efter vår fodervärdsridning. Klockan blev nog nästan 11 på kvällen innan vi blev klara.

Ja, ja red fast jag var sjuk…

Är i alla fall riktigt nöjd över vad vi har åstadkommit! Ska bli spännande och se vad som kommer att hända. Hoppas allt går bra och att vi framför allt har roligt.

Kommer självklart ta en massa bilder om händelsen. Får se om jag lägger upp bilderna här sen. Det kanske är något barn som inte vill vara med på bild.

Eftersom jag är en väldigt noggrann person som inte gillar när saker och ting inte går som jag vill så försöker jag givetvis att redan nu tänka på allt som kan gå fel. Kommer våran budget att hålla?, vad händer om något barn blir skadad av en häst?, vad händer om barnen går emot oss? (Hehe, förhoppningsvis inte)

Jaja, vi får helt enkelt se hur det går. Vi är ändå 7 st som ska hålla i detta. Nu jävlar tjejer! ;)


Me and my guitar

Idag ska jag iväg till Agnes. Vi ska gå och köpa plektrum så vi kan spela gitarr. Har nydligen börjat fingra på min pappas gamla gitarr och eftersom min vän Agnes är duktig på gitarr får hon lära mig mer. Vill verkligen lära mig spela lite gitarr!


RSS 2.0