I morgon är det dags!

Idag har varit en tung men spännande dag. Psyket har fått arbetat hårt med alla funderingar och allmänt konstiga tankar man får av att vara på ett sjukhus och förberedas för operation. Oron och rädslan är inte så super trevlig att känna men när det väl är över kommer det nog bli bra. Det är ju första operationen som är värst.

Ska försöka sova nu, Operationen börjar ca 8-9 i morgon och jag kommer förmodligen ligga och vila resten av dagen. Det ska bli en spännande upplevelse.


Måndag 6 februari 2012

Snart bär det av. Om två timmar kommer farmor och hämtar oss. Vi kommer åka tåg ner till Malmö. Jag kommer att få sova på hotell (hilton igen! :D) och i morgon skrivs jag in på sjukhuset klockan 10.00.

Har fått reda på att jag kommer att kunna ha dator under min vistelse! Underlättar mycket måste jag säga. I WILL KEEP YOU POSTED


To a new beginning

Jag ska operera mig på onsdag!

Shit vad kostigt det är att skriva det i ord. Kommer nog inte fatta det fören jag är inlagd på MAS (malmös allmänna sjukhus) och ska sövas. Men jag tror jag kommer bli nöjd i slutändan. Det kommer bli spännande och en intressant upplevelse. Det är en stor del till varför jag gör det här. Jag vill kunna övervinna rädslan av att bli opereras och samtidigt så skulle det vara skönt att ”få” ett till öra.

Ska försöka hålla bloggen uppdaterad under min resa i Malmö. Dels för mig själv, som minne, men också för mina vänner som gärna vill veta hur det går.

scared but EXCITED!


RSS 2.0