Lady Gaga/Beyoncé

Sitter och nördar den här låten!


Blandat

Släkte ni lyset idag då?? Jag släkte alla lampor men inte datorn. Jag orkade inte sitta i mörkret och inte göra någonting så istället valde jag att skriva på min novell i Word.

Jag var i stallet idag också.. Ussh, det är jobbigt att säga men jag känner nästan ingen glädje längre av att vara där. Jag hoppas verkligen att det bara är en kort period jag har och att jag kommer återfå min glöd till Norr Amsbergs Ridklubb. Det jobbiga är situationen med att vi människor har förmågan att snacka för mycket. Jag har hållit mig till en sak under alla de här åren på NARK och det är att jag inte ska lyssna på allt skit som snackas där. Men på den senaste tiden har jag börjat lyssnat, klaga och få en negativ attityd jag med. I början var det skönt att prata ut och känna lite av den där känslan som ändå varit där inne någonstans inom mig, men nu känns det som att det gnatar på mig inifrån och ut. Det känns som att jag vet för mycket nu och när jag börjar få veta för mycket försöker jag att lösa situationen men det kommer jag aldrig kunna och då börjar jag må dåligt av det..

Jaja, nu ska jag snart gå och lägga mig. Ha det gött!


Eclipse!

Flera av er har nog redan sätt den här videon men jag vill visa den ändå. Det är en scen från filmen eclipse. Jag har läst böckerna och jag har sätt de två första filmerna och jag älskar dem! Så jag är väldigt förtjust i den här scenen!


Shoho!

Idag skippade jag stallet och valde att plugga istället. Svårt val men skolan går före allt om det behöver. Håller på just nu med flera olika saker. Jag är inne på youtube och söker på bra videos, jag håller på och skriver på min novell och så söker jag sommarjobb. Mycket roliga saker… NOT! I alla fall.. Jag ska snart försöka att avsluta skolarbetet för dagen och bara ta det lugnt.

Hade matteprov idag och det gick sådär.. inte favorit ämnet så vad kan man göra mer än att göra sitt bästa? Nästa vecka, på fredagen, är det i alla fall lov och då kan jag få pusta ut ett tag, hoppas jag. Skriver nog väldigt slarvigt just nu men jag orkar verkligen inte skriva bättre eftersom att jag har skrivit korrekt hela tiden på min novell.

Imorgon ska jag till stallet och rida. Det ska bli otroligt skönt att få göra något jag tycker är kul!

Ha det bra!


Jonas Hassen Khemiri!

Idag var Jonas Hassen Khemiri på vår skola och pratade om sina böcker och om hans liv. Det var väldigt lärorikt och kul att höra honom prata om sina misstag och framgångar. Efter detta möte skulle jag väldigt gärna vilja läsa hans böcker ”Montecore” och ”Invation!” som är två av tre färdiga böcker han har skrivit.

Hej!

Idag börjar jag skolan kl 8 och går till ca kl 15. Efter det kommer jag att åka till stallet. Jag har nämligen stalltjänst idag. Brukar inte ha det utan jag har min vanliga dag på torsdagar men Evelina kunde inte idag så då har vi bytt den här veckan. Kommer att vara där tills kl är 19-20 någonstans sen blir det läxor och plugg i stora mängder! 


läxor, läxor, läxor

Skolan är slut för idag men då tar läxor och förberedelser för prov över. Det är ett av de tråkigaste som vinns… Nej nu vill jag bara ta min bok och krypa in i något litet håll och stanna där lääänge. Men så blir det inte.. Måste plugga väldigt mycket nu så jag får nog inte mer tid över till att sitta och skriva mer idag. Även fast det är måndag känner jag mig ganska pluggsugen så innan jag hittar något kul på internet ska jag gå och hämta matteboken och plugga häcken av mig!


Happy Monday!

Igår fick hästarna komma in vid 14.30 istället för 17.00-18.00 på grund av snön. De stackars hästarna hade inte fått något täcke på sig på morgonen och när jag tog in min söta Cassie darrade hon som jag vet inte vad. Stackare.. Cassie fick ett varmt täcke på sig och något att äta, då blev hon varm igen.

Börjar skolan idag kl 9.45. Ganska skönt att kunna sova lite längre. Nu ska jag äta frukost så ha det så bra!


SnowfallSNÖ? NEJ TACK!


Jag vaknade idag av att min högerarm hade domnat bort.. Inte trevligt, tänkte väll somna om då men av någon anledning tittade jag ut genom fönstret och ser att det är snö på marken och att solen inte är framme. Stora snöflingor faller från skyn och jag blir genast mer trött. En ända sak tänkte jag på då och det var ÅÅÅÅ NEEEJ, JAG ORKAR INTE MER!!

Nej snön ska bort! Nu vill jag ha +20 och ett par billiga solglasögon!

Jag åker nog inte till kupolen idag men till stallet ska jag och jag måste plugga så dom två går inte att välja bort.  


Sova!

Nu ska jag dra mig till min sköna säng och läsa lite innan jag släcker lampan för dagen. Ingen effektiv dag känner jag men så är det ibland. Hoppas ni andra har haft en skön dag! Imorgon ska jag göra många grejer. Ska till kupolen, stallet och så ska jag göra läxor!

 


En kopp te och jakten på Julia kan börja!

Jag har fått en mild förkylning och jag tröstar mig nu med en kopp te. Jag brukar inte dricka te så mycket men nu behövde jag ha i mig något varmt så då fick det bli te. Tittar just nu på ”Jakten på Julia”. Jag vet inte om jag tycker att det är värt att se på men jag måste prova ändå, jag blir så fort nyfiken på allt.
Börjar om från början!Nu tänker jag starta om från början helt och hållet! Nu blir det en nystart, inga krusiduller! Jag trivdes inte med hur jag skrev eller hur aktiv jag var på min förra blogg så nu vill jag göra saker rätt genom att helt enkelt börja om från början. Hoppas ni håller med!

De är lite ändringar i den nya bloggen men bara positiva saker tycker jag. Ni ska nog förstå ändå!


RSS 2.0