Bästa citatet som finns!

LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF - IT'S ABOUT CREATING YOURSELF

Sola

Har varit ute och solat nästan hela dagen. Ska ut i solen snart igen.

Springtur

Idag när jag vaknade fick jag lusten att springa av mig lite och rensa mina tankar så jag bestämde mig för att springa runt älven. Var först inte säker på vart jag skulle springa på grund av alla peace and love områden med avspärrningar med mera. Älven verkade som det bästa alternativet fast jag redan visste att det förmodligen skulle vara massa människor där också. Värsta folkmassan var vid scenen men annars gick det bra att ta sig runt. Var dock lite för varmt för att jag skulle kunna få bra med syre när jag sprang så var tvungen att stanna två gånger.

Om ungefär en halvtimme ska jag träffa Mina. Ska komma med förslaget att vi ska köpa glass så fort hon kommer!  


Tillbaka!

Nu är jag hemma från Malmö!

Kom hem vid elva tiden på kvällen igår. Det var en trevlig resa förutom att det blir lite långtråkigt i bilen ibland. Här kommer lite bilder från resan.
Malmö

TV:n fungerade inte hos Amanda så vi spelade spel istället. Underhållande var det!

Idag åker jag till Malmö. Ska bli roligt då jag kommer få övningsköra hur mycket som helst. När vi kommer ner dit kommer vi bo på Hilton! Tjoho!


Mot Amanda

Nu drar jag till Amanda på filmkväll tillsammans med Moa och Emma. Tråkigt att jag måste åka till Malmö i morgon. Annars hade jag ju kunnat stanna tills morgonen. Vi får se hur länge det blir.

FILM <3


Midsommar del 2Så ska det låta är på ge
Jag har det på tungan!!
'

Ska åk iväg till farmor nu och äta! :D

Alla bilder är tagna av Anna min syster och det är även hennes kamera.


Midsommar

Här är några bilder från midsommar, kommer fler sen!


Trip Down Memorylane

Jag har varit fodervärd på Cassiopeia i två och ett halvt år. Det har varit fantastiska år och dagar men också jobbiga, svåra och tuffa. Men under dessa år har jag ändå valt att inte ha en så nära relation med henne. Jag har valt att hålla mig på avstånd och inte ens säga hur mycket jag tycker om henne i mitt huvud. Jag har valt att göra så för att inte bli sårad, då jag ofta har hört under åren att hon ska bli till salu eller slaktas. Jag har valt att inte bli sårad.

Men för några månader sedan gjorde jag ett nytt val. Jag gjorde valet att äntligen erkänna hur mycket jag älskar den här hästen. Det har gjort att jag trivs i stallet ännu mer och bara vill vara där mer och mer. Men samtidigt får jag nu tårar i ögonen så fort jag tänker tanken att hon kanske ska försvinna från mig. Jag har hört det jämt och ständigt i över två år men det är först nu som jag verkligen är rädd för att det kan hända på riktigt. Förut tänkte jag antingen jamen va bra, då får jag prova en annan häst eller så har jag tänkt att jaja, jag har hört det där förut men inget kommer att hända så hon blir väl kvar, gör inte mig något. Jag brydde mig men inte lika mycket. Men nu, nu när jag har erkänt mina ”känslor” och det har varit lugnt och fridfullt i några månader och allt har rullat på, då får man höra det där igen. Att hon kanske ska säljas eller i värsta fall slaktas. Jag klarar inte av det längre. Hon betyder för mycket. Inte nu när hon blivit så mycket bättre. Skulle de göra sig av med henne borde de ha gjort det för länge sedan.

Jag kommer ihåg första gången jag såg henne. Amanda och Susanne (tror hon stavas så) hade henne på prov som privathäst i samma stall som ridskolan. Jag var fodervärd på Noppe på den tiden och Cassie fick då för sig att prova alla boxa, däribland Noppes. Amanda och Susanne tröttnade fort på henne och ville inte köpa henne men då tog ridskolan istället henne på prov. Ägaren som hade Cassie ville bli av med henne så det slutade med att hon gav bort Cassie till oss. Ja, eftersom det är lag på att man inte får ge bort djur så fick vi lov att köpa henne för någon krona men inte mer.

Hon var en riktigt envis häst som inte ville göra som ryttarna ville. Hon kunde knappt galoppera och var till och från halt. Hon sparkades och hög mot alla som kom i närheten av henne i boxen. Öronen bakåt så fort någon kollade på henne och hon var inte stark alls i bakbenen. Idag har hon kommit mycket längre. Hon sparkas och bits inte, hon kan galoppera utan problem. Hon är snäll, har ett bättre psyke och jag älskar henne så otroligt mycket. Var det kärlek vid första ögonkastet, inte riktigt, men nu skulle jag inte klara mig utan henne. Hon har faktiskt varit där för mig när jag behövt henne. Hon har varit min tillflykt och fristad när jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Hon är hård, ibland sur och inte precis den mest "männskliga" hästen men hon har lärt mig så mycket, och jag har lärt henne en massa saker.

Vi har växt tillsammans. Vägen har varit svår, krokig, tuff, ibland känts meningslös och ödeläggsen men bandet mellan oss har blivit starkare och starkare och jag är rädd för att bandet nu är så starkt att det inte kommer att bli enkelt att eventuellt klippa sönder det.

Hoppas det inte stämmer. Inte än.


Breaking Dawn part 1

Jag längtar!


Stalltänst igen.

Idag hade jag stalltjänst och det blev ett impulsridpass på Lady i sista gruppen. Vi hoppade, förvisso väldigt låga hinder men det var kul ändå. Jag är inte riktigt nöjd med hur det gick men en sak som jag ändå är glad över att jag lyckades med var att få Lady relativt lugn och inramad.

För övrigt var stalltjänsten väldigt lugn och tyst. Cassie, Lady och Wagner var extra trötta idag och la sig ned i sina boxar fast det var barn som pratade högt och gick omkring och bara var tvugna att kolla på dem. Tur att jag valde att ta in dem vid tre tiden då de fick en timme på sig att vila innan lektionerna började. Fick några bilder på min älskling när hon låg ned i boxen. Ser henne nästan aldrig göra detta så jag blev väldigt förvånad när hon valde att göra det fast det var många runt om kring. Hon är inte så stabil i psyket att hon brukar vara lugn i situationer med många människor och därför blev jag paff när hon ändå kände sig så bekväm att lägga sig ned. Det ger kanske ett kvitto på mitt arbete med henne och att hon mer och mer blir bättre i psyket.Älsklingen!! <3


Tisdag och Onsdag

Kom hem klockan halv två i natt för att jag övningskörde till Stockholm och tillbaka för att hämta upp syrran och hennes kompis. De har varit i England den senaste veckan och spenderade sedan några dagar i Stockholm. Det har väldigt roligt att övningsköra så länge. Det var inte jobbigt alls. Det var lite kaotiskt när vi kom in i Stockholm men jag tyckte jag skötte mig väldigt bra ändå.

Fick en massa trevliga presenter från syrran också.Den saken jag tyckte om mest var en mugg med Stitch på. Så söt!
Idag ska jag ha min sista stalltjänst innan sommarbetet. Känns inte dåligt alls. Det ska istället bli skönt.  Åker nog om ungefär två timmar och innan det ska jag slappa framför några avsnitt av OC.


Hur det gick

Hur det gick med mina planer

·         Skriva in mig på körskola
·         Städa
·         Vara med Agnes
·         Träna
·         Fixa bilderna från ridskoleavslutningen

Hann inte med den sista punkten men det gör inget. Så stolt över mina prestationer idag. Dagen började med att skriva in sig på körskola. Gick kanon, får dock inte böckerna förrän om två veckor. Efter det spenderade jag 4 timmar med att städa mitt rum, tvätta och göra en tjänst åt pappa. Klockan fyra åkte jag till Agnes och vi åkte först till Kupolen och köpte glass, sen var vi ut med hennes hund. Resten av dagen cyklade jag och Agnes runt på våra cyklar. Vi var bland annat på tjärnaskolan och runt älven. Vi skildes åt klockan tio. Efter det har jag gjort lite styrketräning på rummet och kollat på tv-serien OC.

I morgon ska jag vara med Mina och på kvällen övningskör jag till Stockholm för att hämta upp Anna som har varit i England och Stockholm i en och en halv vecka. Planerar också att jogga runt lite i mellsta.


Fodervärdshoppningen på avslutningen

Per Nordin från ridklubben filmade när vi hoppade och här är en liten del av hoppningen. Tack Per!


Planer för måndag

Saker jag ska göra

·         Skriva in mig på körskola
·         Städa
·         Vara med Agnes
·         Träna
·         Fixa bilderna från ridskoleavslutningen

Ser mest fram emot att vara med Agnes och skriva in mig på körskola. Nu ska jag satsa så jag kan ta körkortet så fort jag fyller 18!


Ridskoleavslutningen

Har skrattat och lett nästan hela dagen. Vi hade nämligen ridskoleavslutning på ridklubben och vi fodervärdar klädde ut oss och höjdhoppade. Jag rev ut mig på 90cm. Är ändå väldigt nöjd! Hon gick kalas fint hela tiden och störde sig inte så mycket på musiken och människorna runt om kring. Jag var utklädd till ängel. Min gloria åkte dock bakåt flera gånger men det var bara roligt. Jag hade ju bakat till kafeterian också, och mina bakverk var först att bli slutsålda! Superbra!Från vänster - Jival och Moa som tomte, Wagner och Josefine som troll, Lady och Marianne som dam/lady, Cassie och jag som ängel, Pilot och Emma som Pilot, Noppe och Johanna som Moppecyklist, Salomon och Malin som slalomåkare och Billy och Amanda som Billy the Kid.På åttonde plats kom JosefinePå sjunde plats kom MoaPå sjätte plats kom JohannaPå femte plats kom jagPå fjärde plats kom Emma (hittade ingen bild på när hon hoppade men här är hon efter att hon ramlade av på 95cm)På tredje plats kom MariannePå andra plats kom Amanda (hon var bäst på att ramla av, tror hon gjorde det minst 5 gånger)På första plats kom Malin som tog sig över 125 cm!


Det var riktigt kul kan jag säga! Minne för livet!


Norr Amsbergsdagen

Här kommer lite bilder från igår på Norr Amsbergsdagen. Jag, Moa, Amanda, Malin och Emma var där för att två av riskolehästarna skulle användas på barnridningen.
Amanda är bra lustig ;)
De firade midsommar en vecka för tidigt.'
Dejt

Har precis avslutat en 3 timmar lång dejt med mitt kök. I morgon är ridskoleavslutningen och jag har bakat till kafeterian. Det blev brownies och cupcakes. Är faktiskt ganska nöjd över hur båda bakelserna blev. Hoppas bara det är lika gott som det ser ut.


Grekiska Gudinnor - Johanna 18 år!!


Mikaela hade bakat en liten godbit till Johanna. Mums!
Gårdagens..

Igår var alltså en väldigt händelserik dag. Hann göra mycket under dagen och det är sådana dagar jag uppskattar och vädersätter. Dagar man bara sitter och inte gör något alls är ju inge roligt.

Detta handlade jag igår

Klänning från Gina Tricot 199:-
Ring från Gina Tricot 99:- nersatt till 49:-
Huvtröja från BikBok 299:- nedsatt till 149:-

Är mest nöjd över huvtröjan faktiskt. Älskar den! Så mysig och skön. Har på mig den nu faktiskt.

Klänningen har jag köpt av två anledningar. Idag är det fest hos Johanna i min klass för hon fyllde 18 i veckan och hon har bestämt att det ska vara grekiskt tema så då var jag tvungen att hitta en vit klänning (har ingen konstigt nog). Sen ska jag återanvända den på söndag då det kommer vara ridskoleavslutning på Norr Amsbergs ridklubb. Då ska vi fodervärdar klä ut oss och köra höjdhoppning. Skoj! Jag ska då vara utklädd till ängel. Vi får väl se hur det går.

Efter att jag hade handlat tog jag mig en joggingtur runt älven på bara 30 min!!! Det är ganska snabbt vill jag säga. Det är ändå 5-6 kilometer.

Evelina ringde sedan precis när jag hade kommit ur duschen och sa att det var dags att åka till stallet. Då fick jag skynda mig. Jag, Evelina och Amanda cyklade sedan gemensamt till stallet och efter en lång väntan i stallet blev det möte.

Det var svårt att få bra bilder samtidigt som man cyklade.
Filmkväll/natt

Kom nyss hem från en filmkväll/natt hos Evelina med Evelina och Amanda. Vi såg 50firstdates och Meangirls. Vill påpeka att jag är väldigt trött nu och klockan är 03.19 så det är nog dags att sova.Gonatt!


Raska på.

Denna dag kommer att vara hektisk. Först ska jag iväg till kupolen för att köpa lite saker till en fest som jag ska på i morgon. Sen ska jag ut och springa. Längtar faktiskt tills jag är ute i luften med musik i öronen, älskar den fria känslan! Efter det ska jag iväg till stallet. Ska försöka att hitta någon att åka med för jag tror inte jag hinner cykla dit.

Hade jag vaknat tidigare hade jag inte behövts stressa men nu är det som det är. Jag ska nog hinna ändå. ;)


Dumma jag.

Som ni lästa för några inlägg sedan så hade jag låst in min jacka i Charlottes kontor. Det var ju meningen att jag skulle hämta ut den idag på stalltjänsten men jag glömde helt av det så den är väl kvar på kontoret idag också. Får väl hämta ut den i morgon i stället.

Ja i morgon är det möte för fodervärdarna angående sommaren, betesperioden, ridläger etc. Hoppas det blir ett bra upplägg denna sommar. Har stora planer för mig och Cassie.

Just nu är jag ensam hemma och det firar jag med genom att dansa runt i huset med musik med Rihanna på hög volym. Hoppas inte grannarna störs av det.


Blixt och dunder, hästar dog

Under denna vecka och förra veckan har det varit ett jobbigt väder i Sverige men också i Norge. Jag läste nyss en artikel om hur blixtrarna i Norge hade fördärvat träd, hus och även djur. Två hästar som befann sig i en hage hade försökt skydda sig från blixtnedslagen i sin hage i närheten av ett träd. Hästarna som var sto och fölunge stod så nära varandra och blev träffade av en blixt. De dog omedelbart.

Ussh vad hemskt. Tänk om det hade hänt någon utan hästarna i Norr Amsberg, eller Emma och mig. Vi tog beslutet att ta in hästarna från hagen mitt under ett blixt och åskoväder i torsdags förra veckan och vi kunde ha blivit träffade. Hästarna ville inte röra sig en centimeter och vi fick lov att locka dem två och två med havre. Vi blev väldigt blöta och vi måste ha sätt roliga ut när vi fick idén om att vi skulle hålla oss så nära marken som möjligt eftersom Emma hade hört att blixten slår ned på det som är högst. Vi böjde på knäna och gick med ryggarna som högsta punkt. Vi såg nog ut som små kärringar som försökte hitta sin käpp på marken. Vi hade grimskaften och havrebunke i högsta hug samtidigt som vi skulle gå i snabb takt i den ställningen vi var i. Svårt att beskriva hur det såg ut men ja, roligt var det.

Men tänk på hur enkelt det egentligen kan vara att bli träffad av blixten. På bara en sekund kan man gå från att skratta så man inte kan andas i en hage till att ligga där på marken, troligtvis död för att blixten oturligt nog bestämde sig för att slå ned just på den platsen man stod på. Sjukt egentligen.


Stalltjänst, andra gången i rad

Snart blir det stallet. Jag vill inte cykla i regn…


Mood Music and Sexy Talk

Tycker inte om Justin Bieber men det här klippet är ju bara för roligt.Wednesday morning.

Mitt alarm gick inte på i morse så när jag vaknade vid 10 hade det precis börjat regna. Så min joggingtur får vänta tills i morgon istället. Då ska det bli fint väder!

Har precis ätit klart min frukost som bestod av yoghurt (naturell) russin och lite müsli samt mjölk. Under tiden jag åt slog jag på tv:n och kollade på början av ”The Green Mile”. Kände igen titeln och kom på att jag hade läst ett stycke av berättelsen i skolan på engelskan. Ganska intressant film. Skulle själv inte vilja vara en av fångarna. Ussh, tänk att bli elektrificerad till döds. Nej inget för mig.

Om ungefär 4 timmar ska jag sätta mig på cykeln och trampa mig iväg till stallet. Hoppas det inte regnar då. Den som lever får se!


Bring it on again!

Ska se filmen ”Bring it on again” eftersom regnet fortfarande öser ned och jag egentligen hade planer på att ta mig en joggingrunda. Det får vänta tills i morgon istället. Kollade på http://yr.no att det skulle bli uppehåll i morgon på tidig förmiddag och sedan på sen eftermiddag igen så jag får väl gå upp tidigt i morgon om det ska bli av. Ska nämligen ha stalltjänst i morgon igen.  

Bring it on again


Stalltjänst i regn

Är tillbaka från en stalltjänst som innehöll regn och blåst men det var helt okej ändå.


Johanna som är fodervärd på Noppe (syns på bilden) vet exakt vart man ska klia på honom för att han ska tycka det är skönt och börja klia på den personen som står framför honom (detta fall Wilma Ek). Roligt beteende.


Om ingen står framför honom när någon kliar på honom, börjar han istället rycka men huvudet i luften.


Amanda som rider i grupp 3 på tisdagar har målat två hästar på vägen in till sadelkammaren. Hon är bara 13 år gammal och är hur duktig som helst på att måla. Hennes mamma (syns på bilden) stod idag och målade i det Amanda hade skissat.


Cassie skulle ha gått lektion i första gruppen men hon som skulle ha ridit henne kom inte. Tur för Cassie, annars hade hon behövt gå ut i regnet. Istället fick jag mysa med henne!Jag var lite osmart och glömde min jacka på Charlottes kontor. Glömde bort den och stängde dörren. Dörren låser sig varje gång man stänger den och man behöver en speciell "nyckel" för att komma in där vilket jag inte har. Charlotte hade åkt och Monica som också har nyckel in var ute på ridbanan. Så jag får lov att vänta tills i morgon. Dumma jag.Tredje gruppen fick mycket vatten på sig men de körde working equitation bra ändå.

Working equitation - I Working Equitation, liksom i dressyren, betonas samspelet mellan häst och ryttare, att rida noggranna vägar med god lydnad. Grenen består av tre delmoment. Dessa moment är dressyr, teknik och speed. Det gäller att ta sig runt en bana samtidigt som man ska utföra vissa uppgifter till häst. Det kan till exempel vara att flytta en mugg från en stolpe till en annan.


Stalltjänst + Bal

Nu har jag ändrat min bloggdesign! Har lagt ned mycket tid för att få det att bli såhär och slutresultatet är helt okej.

Idag ska jag ha stalltjänst istället för Malin. Hon ska gå på bal och då kan jag förstå att hon inte vill ha stalltjänst innan. Kommer ihåg när jag själv skulle på bal. Det var otroligt roligt och jag blev väldigt nöjd över hur mitt hår såg ut. Jag har hittat några bilder från den dagen. Fast det är två år sedan så känns det som att det var igår det hände.

Jätte nöjd över håret som sagt. Kommer troligtvis att dela med mig av en längre berättelse om vad jag tycker om balen nu och hur jag har utvecklats och förändrats sen dess. Blev nämligen chockad när jag såg bilderna från min bal.


Pirates Of The Caribbean 4

Ska snart iväg och se Pirates Of The Caribbean 4 med Agnes! Har velat sätt den så länge men har inte blivit av men nu, nu är det dags! Hoppas den är bra! Synd bara att Orlando Bloom och Keira Knightley inte är med.

Sticky Kladdkaka!

Den 19 juni är det ridskoleavslutning på Norr Amsbergs Ridklubb och som vanligt kommer jag att delta i både ridning, stalltjänst och bakning. Jag brukar alltid bidra med några godsaker till evenemang och tillställningar. Några i stallet har frågat mig om hur jag bakar min kladdkaka och berömda cupcakes som jag ofta brukar välja att bjuda på till sådana händelser. Idag tänkte jag berätta hur jag gör för att få en kladdkaka jag är nöjd med. Cupcakesen får jag berätta om en annan gång.

TID: 20 minuters jobb + 20 min i ugnen
PORTIONER: 6-8

INGRIDIENSER
100g smör
2 st ägg
2,5 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1 msk kakao
2 dl vetemjöl

UTRUSTNING DU BEHÖVER:
En form med löstagbar kant/springform eller annan form som tål ung går också bra men jag tycker om löstagbara kanter. Bra om formen är 20 cm i diameter.

UTRUSTING SOM KAN VARA BRA ATT HA:
Elvisp

HUR GÖR MAN?
Sätt ungen på 175oC.

Smält försiktigt smöret i en kastrull på spisen eller i en kopp i mikron. Jag använder mikro. Men var försiktig och värm i små omgångar för annars skvätter smöret upp ur koppen. Smöret kan stå kvar i mikron medans du ordna med andra saker.

Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.

Tillsätt vanlijsocker och kakao och vispa runt det elvisp så det blandas in med äggen och sockret.

Tillsätt sedan det smälta smöret och vispa.

Tillsätt sist mjölet. När du gör detta är det viktigt att tänka på att du ska vispa så lite som möjligt. Vispar du för länge kan smeten inne i ugnen sjunka ihop och gör att fluffigheten i kakan försvinner.

Häll sedan i smeten i formen som du har valt ut att smeten ska ligga i under tiden kakan är i ungen. Om du vill kan du smöra formen och hälla i ströbröd.  

Låt smeten bilda en kaka i ugnen på 175oC i 20 minuter i mitten av ugnen. Beroende på hur kladdig du vill att kakan ska vara har du den inne i ugnen olika länge. Vill du ha en väldigt kladdig kaka tar du ut den innan 20 minuter och vill du ha en mindre kladdig kaka har du den i längre än 20 minuter. Stick in en potatissticka då och då in i kladdkakan för att se hur kladdig den är inuti. När du själv är nöjd tar du ut kakan.

Låt den svalna och servera med kanske vispad grädde eller vaniljglass till.

Enjoy!


Pocketfull Of Sunshine - Easy A

Jag älskar verkligen Easy A filmen! När jag har tråkigt och har absolut inget att göra brukar jag jämt bli inspirerad och full av energi när jag ser Easy A. Den är så rolig!!! Stor del får man ta med en nypa salt men vissa delar och väldigt sanna och några av händelserna i filmen existerar faktiskt i skolan. En låt som har fastnat i huvudet efter den filmen är låten Pocketfull of Sunshine. Ni som har sätt den förstår vad jag menar. Ni andra får kolla in klippet här nere som jag hittade på youtube.

  


Favoritcitatet ur filmen

“I hope you don’t mind but we had a few pre party cocktails, like before the cocktail party, with cocktails. Listen, here’s the thing Melody Bostic. Brandon was just in the middle of telling me this really funny thing, which is really funny. And I was wondering if there is like a room where we can go, where he can finish telling me that thing that’s funny? If you know what I mean.”

Jävligt roligt!! Ni som inte har sätt den måste göra det!


Joggingtur

Tog en joggingtur runt älven idag. Det var riktigt befriande. Att lyssna på musik och springa med vinden i håret och känna att inget kan stoppa en är så skönt. Blev nog runt 7 km eftersom jag på hemvägen fortfarande hade en stor mängd energi kvar i kroppen och bestämde mig för att ta en omväg hem genom Forssa och runt Bergslagsbyn.


Under mitt träningspass passerade jag domnarvets skola och där tyckte jag mig se att det var någon slags tävling på gång. Eleverna sprang och vuxna klappade i händerna och skrek ”kämpa, kämpa!” Är det någon som vet vad det handlade om? Domnarvets skola är ju en grundskola så de har inte slutat ännu utan deras sommarlov börjar på onsdag så jag tror att det var någon form av avslutningslek. Såg kul ut i alla fall.


Dressyrträning

Igår red jag Cassie på banan. Hon gick fint i det stora hela men när hon blev för trött började hon skjuta ut vänstra bogen och vägrade gå på böjt spår i höger varv. Blev ett då ett tufft pass med att försöka styra upp det. Efter mycket om och men, plus hjälp från min fantastiska ridlärare Charlotte så blev det bra. Då gick hon kanon snyggt. Om jag skulle sätta ett betyg på hur det gick av 5 möjliga poäng skulle jag ge 4 poäng. Hon gick som sagt snyggt i slutet men vägen dit var lång och hon och jag kom inte hundraprocentligt överrens från start.  
Fotograf - Agnes Österberg


Nikon D40!!

Jag är väldigt glad just nu för jag har fått överta min systers Nikon D40 eftersom hon fått en ny i studentpresent. Känner mig väldigt taggad på att ta fina bilder på Cassie i morgon och allmänt leka med den. Kameran har redan några år på nacken men den är klart mycket bättre än min andra kamera vilket kommer att hjälpa mig i framtida evenemang då bättre bilder behöver tas.SUPERGLAD!!!


Sommarlov!!

Nu är äntligen sommaren här och andra året på gymnasiet är avklarat! Nu kan jag hinna med allt som jag vill göra. Min lista på saker att göra denna sommar har några svåra men också trevliga punkter men jag tänker inte låta sommaren flygga förbi på grund av bara måsten. Majoriteten av mina planer för sommaren är menat att vara roliga grejer.

Min lista i dagsläget

  • Midsommar i Växjö
  • Skriva in mig på körskola
  • Utveckla min ridning på Cassie
  • Plugga till körkortet
  • Stugan i Äppelbo
  • Malmö
  • Planera mitt projektarbete som startar i höst
  • Shoppa
  • Slappa!!


Sen kommer nog fler saker läggas till men just nu är detta mina saker att göra i sommar.

Eftersom sommaren har börjat hinner jag nu med bloggen också! Har varit väldigt sugen på att börja blogga igen men har tyckt att det gått för lång tid mellan inläggen så det har inte känts som en bra idé men nu skiter jag i det och skriver för att jag känner för det!

Igår var alltså studenten! Hur kul som helst!! Min syster tog studenten och släkten var här. Vi firade henne på dagen och på kvällen drog jag till stan och umgicks med vänner. Trevligt va det. Bilder på studenten kommer sen eftersom bilderna ligger i en annan dator. En bild har jag ändå lyckats hitta på facebook tagen av Johanna Söderberg som tog studenten och var ganska påverkad igår. Det var väldigt underhållande att se henne i det stadiet.Jobbar också på en ny design till bloggen som troligtvis kommer upp denna månad men inte helt säkert. Den som väntar får se!


RSS 2.0