Stalltjänst i solen!

Idag är det dags för stalltjänst! Blir alltid lika glad på torsdagar då jag har stalltjänst. Torsdagarna i stallet är ganska häktiska men det som gör mig så glad är just det att jag kommer till stallet. Måndagar till onsdagar har jag ingen kontakt alls med hästar och därför är jag alltid så glad när jag på torsdagar äntligen får träffa min älskling Cassiopeia. Ett extra plus är också att jag har fodervärdslektion på torsdagar efter ridgrupp tre. Vi fodervärdar har nämligen delat upp oss i två grupper som har bildat en fjärde grupp på onsdagar och torsdagar. Eftersom jag har stalltjänst på torsdagar så passar det ypperligt med att ha fodervärdslektion samma dag såklart!

Så nu ska jag iväg och ha kul i stallet!


Jason Derulo

En sångare som verkligen växt i mina ögon är Jason Derulo. Hans musik är så bra! Enligt mig är "Fight for you" den bästa låten han har, som faktiskt inte är populär bland andra som lyssnat på Jason Derulo.Han är också väldigt rolig!


Pay and Jump!

Idag har jag varit med på Pay and Jump med Cassie på Norr Amsbergs Ridklubb. Det gick faktiskt bra för att vara Cassie och jag i kombination. Får tänka på att både hon och jag inte är så vana vid uppvisningar och vi är inte heller så vana vid att vara ensamma på banan när det är hinder uppställda. Men om jag tänker på det stora hela och tänker på hur hon var från början och hur långt vi har kommit så kan jag inte vara mindre än nöjd över vår uppvisning idag! Så lycklig!

I morgon förtjänar Cassie att vila. Hon har gått igenom tre dagar av hård träning så i morgon ska jag bara pyssla om henne. Men rida ska jag göra ändå. Ska nämligen ha Pilot. Har också insläppet i morgon så jag kommer befinna mig i stallet på eftermiddagen/kvällen. Känner verkligen för att vara i stallet en lååång stund i morgon och mest bara pyssla med Cassie. Hon är den bästa hästen som finns på denna planet!


Hoppning!

Bästa hopplektioner någonsin! Jag älskar dig Cassie så otroligt mycket!
Det blir pay and jump för mig på lördag nu också! Ingen hög höjd men bra träning både för mig och Cassie.

Bilder från idagTack pappa för att du kom och tog bilder!

Gott och blandat!

Tjoho!

Har precis ätit kålpudding efter att ha kommit ut från en skön dusch! Riktigt mysigt!

Innan duschen sprang jag hem från stallet efter att ha kollat på hälften av fodervärdarna hoppat lite på fodervärdslektionen och i morgon är det min tur!! Jag och Cassie kommer att sväva på nya höjder! I feel it!

I morgon är det skolfoto också. Vet inte vad jag ska ha på mig, men det spelar inte så stor roll tycker jag. Bilden blir alltid lika knasig ändå.

Bye! ;D

Det var ett tag sedan!

Ja nu var det ett bra atg sedan jag skrev i bloggen. Men jag har gjort så mycket så jag har inte hunnit med att skriva. Men nog om det.

I morgon ska jag inte gå i skolan. Jag har nämligen tagit ledigt för att jag ska på halkbanakurs! Jag är lite nervös, men alla säger att man känner så innan och sedan när man väl kör, tycker man att det är jättekul. Vi får hoppas att jag också tycker det!


RSS 2.0