Staden Malmö

Jag och Anna kom fram till Malmö sent i går kväll. Efter sju timmars tågåkande så var vi hungriga så vi försökte hitta O’learys men det gick inte så bra. Idén var att vi skulle försöka hitta stället under tiden som vi gick mot hotellet men eftersom O’learys låg precis bredvid tågstationen och vi aldrig tittade precis runt omkring stationen så missade vi det. Så vi gick till hotellet och sedan gick vi tillbaka till stationen (Det är en bit!) När vi kom fram så sa servitören att de precis höll på att stänga köket. Så vi fick vända och gå tillbaka mot hotellet och Jensen’s Bøfhus.

Maten är riktigt god på Jensen’s Bøfhus! Vi ska faktiskt dit och äta idag igen. Om ni älskar kött så är detta platsen att vara på!


Kommentarer
Postat av: joanna-livet med asperger


Hej!
Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag om livet med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund, så kolla gärna in min blogg:)
Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått någon liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du förstår att jag bara försöker sprida den viktiga info jag bär på:)

2012-07-27 @ 20:43:33
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0