TRÅKA!

Sen min syster kom hem från England har hon visat stort intresse för inredning. Som ni vet så har vi redan gjort om i stugan ”Bilder från stugan”. Utan Annas engagemang hade jag aldrig haft orken att ta tag i det heller. Efter trippen till stugan har källaren blivit det nyaste projektet. Både igår och idag hjälpe jag Anna att städa i ett av rummen på källarplanet. Trotts att vi röjt undan cirka femton soppsäckar med gamla prylar är det fortfarande många saker kvar. Man blir lite trött i huvudet bara av att se allt bråte. Vi försöker att röja undan där nere men det känns bara som att vi flyttar runt sakerna till ett annat rum. Vi lyckades i alla fall få bort 7 soppsäckar idag genom att tråka in dem i vår lilla Citroën och köra dem till Fågelmyra.

Måste erkänna att det är väldigt roligt att kasta saker man normalt inte får kasta. Det hade ju inte varit lika kul att kasta femtioelva tennisbollar.


Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt! ^^

2012-07-11 @ 02:01:47
URL: http://sangster.blogg.se/
Postat av: josefines.se

Superfin blogg!!♥
Var jättegärna med i min tävling där du kan vinna skönhetsprodukter: http://josefines.se/2012/june/vinn-skonhetsprodukter.html#comment

Kram!!

Postat av: M E L L Y

Har hon varit i England? Så roligt! :D

Svar: Ja väldigt! Hälsade på henne tre gånger och blev så sjukt taggad på att själv bo där i ett år så det ska jag göra! Till hösten åker jag iväg till England för att bo där i ett år :)
Emmy Holm

2012-07-11 @ 18:56:19
URL: http://mellys.myshowroom.se/
Postat av: Silvia

Superfin blogg :D

2012-07-18 @ 19:10:00
URL: http://slm.blogg.se
Postat av: Isabelle

Vad är det du kastar på den sista bilden? Det ser ut som ett barn!
Förresten, älskar din blogg!

2012-08-08 @ 20:12:33
URL: http://www.isabellehassis.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0